Mix Fix Coffee

Officieel dealer van Jura

Voor huishoudelijke รฉn professionele apparatuur. Tevens gecertificeerd Servicepartner van Jura voor professioneel onderhoud / reparatie aan uw Jura volautomaat.

Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf JURA zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten, het merk heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. JURA โ€“ If you love coffee

Koffiemachines huishoudelijk

Koffiemachines professioneel

Accessoires

Onderhoud

Het merk Jura

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten, en heeft het zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

Eenvoudige bediening

Volautomaten van JURA zijn zelfverklarend en eenvoudig en intuรฏtief te bedienen. Indrukwekkend voorbeeld: dankzij de RFID-technologie zijn filterpatroon en volautomaat draadloos met elkaar verbonden. De filter wordt automatisch gedetecteerd en de noodzakelijke instellingen aan het apparaat worden automatisch verricht.

Subliem design

Zwitsers design en Zwitserse architectuur genieten wereldwijd grote faam. JURA creรซert zuivere en expressieve vormen uit edele materialen, met een buitengewoon precies fabricageproces en een compromisloze afwerking. Het resultaat zijn interieurobjecten met een krachtige en authentieke uitstraling waar de eigenaar terecht jarenlang trots op kan zijn. Elke aanraking lokt jaloerse blikken uit.

Wat onze klanten over ons zeggen

We hebben als specialist al veel klanten blij mogen maken met een hoogwaardige koffiemachine. Zij genieten nu elke dag van heerlijke koffie op het werk, gezet met de beste bonen. U binnenkort ook?

 

Sterk in koffie,
sterk in service

Bespreekt u liever persoonlijk de mogelijkheden? Bel of mail ons dan met onderstaande gegevens. U kunt ook het formulier invullen, dan neemt รฉรฉn van onze adviseurs zo spoedig mogelijk contact met u op.

×

Vraag een offerte aan