Zakelijke koffiemachine huren

Bent u klaar om uw kantoor te voorzien van een premium koffiemachine? Bij Mix-Fix huurt u kwalitatieve koffiemachines van toonaangevende merken zoals: JURA, Animo en Bravilor. Haal kwaliteit in huis voor uw personeel, klanten of zakenpartners en geniet elke dag van heerlijke, verse bonenkoffie.

Welke koffiemachine mogen we bij uw bedrijf plaatsen?

JURA GIGA X8c Aluminium Chrome

Vanaf € 85,00 p.m.

  •   Capaciteit:   

JURA GIGA X8 Aluminium

Vanaf € 85,00 p.m.

  •   Capaciteit:   

OPTIBEAN 4 TOUCH

Vanaf € 65,00 p.m.

  •   Capaciteit:   

OPTIBEAN 3 TOUCH

Vanaf € 65,00 p.m.

  •   Capaciteit:   

Heerlijke koffie van gehuurde koffiemachines

Bij Mix-Fix weten we hoe cruciaal een uitstekende kop koffie is op de werkvloer. Onze koffiemachines bieden een perfecte mix van kwaliteit en gebruiksgemak, zodat uw medewerkers, klanten en partners altijd geniet van heerlijke koffie. Weet u niet zeker welke zakelijke koffiemachine het beste bij uw bedrijf past? Onze specialisten bespreken graag uw wensen en geven passend advies! Zo komen we samen tot de best koffiemachine voor u om te huren.

 

Voordelen van een zakelijke koffiemachine huren

Het huren van een zakelijke koffiemachine bij Mix-Fix brengt uw bedrijf tal van voordelen:

  • Verhoogde productiviteit: heerlijke koffie houdt uw medewerkers alert en energiek

  • Verbeterde sfeer: een lekkere kop koffie stimuleert sociale interacties en bevordert de werksfeer

  • Professionele uitstraling: het serveren van kwalitatieve koffie maakt een goede indruk op zowel klanten als partners

  • Efficiëntie en tijdswinst: bespaar tijd door nooit meer koffie te hoeven zetten

  • Kostenbesparing: door een koffiemachine te huren geniet u van aantrekkelijke tarieven en een betrouwbare servicedienst

 

Zakelijke koffiemachine kopen

Wilt u niet huren? Het is natuurlijk ook mogelijk om een koffiemachine bij ons te kopen. Mix-Fix helpt u te profiteren van de beste prijs en gratis installatie. U krijgt dan ook direct een vaste consulent en levenslang onderhoud erbij! We zetten ons graag in om uw koffiemachine optimaal te laten presteren.

 

De beleving van de juiste koffiebonen

We begrijpen dat de keuze van koffiebonen essentieel is voor perfecte koffiebeleving. Onze experts helpen u graag bij het vinden van de juiste koffiebonen bij de koffiemachine. Of u nu houdt van bittere koffie of kiest voor een fruitige smaak, we hebben een uitgebreid assortiment aan heerlijke koffiebonen die precies aansluiten bij uw wensen.

Mogen we u verder helpen?

Heeft u nog vragen over het huren van een koffiemachine of wilt u advies over wat perfect bij uw bedrijf past? Neem gerust contact op door ons te bellen op 058 233 79 10 of stuur een e-mail naar info@mixfix.nl. We helpen u graag aan de beste koffie voor op werk.