Zakelijke koffiemachine

Op zoek naar een goede zakelijke koffiemachine voor uw bedrijf? Bij Mix-Fix  verhuren/leasen en verkopen we hoogwaardige koffiemachines van vooraanstaande merken, zoals JURA, Animo en Bravilor, die garant staan voor de beste kopjes koffie voor uw medewerkers, klanten en partners. Welke koffiemachine mogen we bij uw bedrijf leveren? Bekijk direct ons aanbod, vind de perfecte zakelijke koffiemachine en probeer hem gratis 1 maand uit. Vóór 13:00 uur besteld is morgen bezorgd!

JURA GIGA X8c Aluminium Chrome

Vanaf € 85,00 p.m.

  •   Capaciteit:   

JURA GIGA X8 Aluminium

Vanaf € 85,00 p.m.

  •   Capaciteit:   

OPTIBEAN 4 TOUCH

Vanaf € 65,00 p.m.

  •   Capaciteit:   

OPTIBEAN 3 TOUCH

Vanaf € 65,00 p.m.

  •   Capaciteit:   

Geniet van een goede kop koffie op werk met onze zakelijke koffiemachines

Bij Mix-Fix begrijpen we hoe belangrijk een goede kop koffie is op de werkvloer. Onze zakelijke koffiemachines bieden een perfecte balans tussen kwaliteit en gemak, zodat uw medewerkers, klanten en partners altijd genieten van heerlijke koffie. Of u nu kiest voor huur/leasing of aankoop, onze machines staan garant voor topprestaties. Dankzij onze betrouwbare servicedienst en ons ruime assortiment aan koffiebonen en accessoires, bent u altijd verzekerd van een complete koffieoplossing. Niet zeker wat de beste zakelijke koffiemachine is voor uw bedrijf? Onze specialisten bespreken graag uw wensen en voorzien u van passend advies!

 

Voordelen van een zakelijke koffiemachine op kantoor

Een zakelijke koffiemachine van Mix-Fix biedt tal van voordelen voor uw bedrijf:

  • Hogere productiviteit: goede koffie houdt uw medewerkers alert en energiek, wat de productiviteit verhoogt.

  • Betere sfeer: een heerlijke kop koffie bevordert sociale interactie en een positieve werksfeer.

  • Professionele uitstraling: kwalitatieve koffie laat een goede indruk achter op klanten en partners.

  • Tijdwinst: met een snelle en gebruiksvriendelijke machine bespaart u tijd die u anders aan het bereiden van koffie besteedt.

  • Kostenbesparing: door te huren/leasen of kopen bij Mix-Fix profiteert u van gunstige tarieven en een betrouwbare servicedienst, waardoor u onverwachte kosten minimaliseert.

 

Koffiemachine zakelijk huren bij Mix-Fix

Wilt u zakelijk een koffiemachine huren? Bij Mix-Fix bieden we flexibele leaseopties voor onze koffiemachines, zodat u altijd de beste koffie drinkt tegen een scherpe prijs. We bieden de mogelijkheid om een van onze koffiemachines één maand lang geheel vrijblijvend uit te proberen, zodat u zelf de kwaliteit van onze producten kunt ervaren. Bovendien verzorgt een vaste consulent van Mix-Fix de installatie en het tijdige onderhoud van uw zakelijke koffiemachine zonder extra kosten. Kies voor het gemak en de kwaliteit van Mix-Fix en ervaar de voordelen van het leasen van een zakelijke koffiemachine voor uw bedrijf.

 

Zakelijke koffiemachine kopen

Wilt u niet leasen, maar direct een zakelijke koffiemachine kopen voor uw bedrijf? Dan profiteert u bij Mix-Fix van de beste aankoopprijs en gratis installatie. Daarnaast krijgt u er levenslang onderhoud door een vaste consulent bij, zodat uw koffiemachine altijd in topconditie blijft!

 

De juiste koffiebonen vinden voor uw zakelijke koffiemachine

Bij Mix-Fix begrijpen we dat de keuze van koffiebonen essentieel is voor de perfecte kop koffie. Onze experts helpen u graag bij het vinden van de juiste koffiebonen voor uw zakelijke koffiemachine. Of u nu de voorkeur geeft aan een zoete, fruitige smaak of juist houdt van een krachtige, bittere koffie, we hebben een breed assortiment aan hoogwaardige koffiebonen die aan al uw wensen voldoen. Laat ons u adviseren en proef het verschil dat de juiste koffiebonen kunnen maken.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag over het leasen of aankopen van een zakelijke koffiemachine of wilt u advies op maat van onze experts? Neem gerust contact met ons op via 058 233 79 10 of stuur een e-mail naar info@mixfix.nl. We beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van een topkwaliteit koffiemachine!