Animo OptiMe

Vanaf € 60,00 p.m.
fiber_manual_record Op voorraad
  • Gratis 1 maand uitproberen
  • Gratis installatie
  • Onderhoud en installatie door een vaste consulent
  • Via de smart app snel bijvullen, onderhoud of contact
  • Tijdelijk gratis samplebox t.w.v. € 50,-
Ontvang vrijblijvend advies

GENIETEN VAN KOFFIE NIEUWE STIJL

Perfecte koffie begint met een perfecte machine. Maar als de machine ook nog precies jouw stijl heeft, is er echt sprake van een smaaksensatie. OptiMe brengt de kwaliteit die je van Animo kunt verwachten, in een compacte machine die volledig is aan te passen naar elke stijl. Het resultaat? Een gebruiksvriendelijke en duurzame koffiemachine die perfect bij je past. Want goede smaak gaat niet alleen om wat je proeft.

KIES JOUW STIJL

De OptiMe is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven die hun eigen stijl willen laten zien. De machine heeft hetzelfde design en specificaties als de prijswinnende OptiBean, maar is volledig te personaliseren met verschillende materialen, kleuren, add-ons, OptiLight LED-verlichting, display-achtergronden en (commerciële) berichten op het scherm – voor, tijdens en na het zetproces. De mogelijkheden zijn eindeloos: ontdek het zelf met de online configurator.

NIEUWE Add-On: VERSE MELK

Wat is er lekkerder dan een sterke cappuccino, of een latte macchiato met echte verse melk? Alle espressovarianten zijn binnen handbereik met OptiMe’s uitbreidingsmodule voor verse melk. De melkpomp is stil in gebruik en levert binnen een paar seconden stevig melkschuim.

DUURZAME KWALITEIT

Animo staat voor geweldige koffie, prijswinnende ontwerpen, hoogwaardige onderdelen en schone productieprocessen. Al meer dan 68 jaar maken wij energiezuinige en duurzame koffiemachines die excellente smaak leveren.

De OptiMe kan worden geleverd als standalone koffiemachine, maar kan ook worden uitgerust met een passende koelkast en/of koppenwarmer voor een complete uitstraling. Door het eenvoudige touchscreen met intuïtieve interface is de OptiMe perfect voor alle locaties met zelfbediening.

VRAAG NAAR DE VERSCHILLENDE COMBINATIES EN MOGELIJKHEDEN

Dealerlocator

Routebeschrijving