Kartonnen beker HALO 180cc - 100% recyclebaar - Doos 1.000 stuks

fiber_manual_record Op voorraad
Ontvang vrijblijvend advies

Met het HALO concept brengen wij de bekers bij jou met onze 4-wekelijkse bezorgroutes. Na gebruik kan je de bekers deponeren in de omdoos met rasters. Bak vol? Plan een afspraak in en we komen het bij je ophalen om milieuvriendelijk te verwerken (gratis bij 4-wekelijks routebezoek Mix-Fix B.V)

De bekers zijn dan voorzien van een PE-coating, FSC®-gecertificeerd én CO2-neutraal. De Halo Recycle Cups kunnen door hun samenstelling perfect worden gerecycled. Na gebruik worden de bekers afgehaald, waarna de coating van het karton wordt gescheiden. Het karton wordt vervolgens hergebruikt als nieuwe grondstof voor producten als WC-papier en tissues.

Op onze bekers staat een bedrukking om de gebruiker te stimuleren de bekers meerdere keren te gebruiken. Je kunt ze makkelijk drie keer gebruiken. Dat levert dus een potentiële besparing op van 200%.

Wij zorgen dat de bekers, na ontvangst, worden worden opgehaald door onze leverancier. Zij zullen vervolgens zorg dragen voor het verdere recycleproces en het afronden van de milieuvriendelijke cyclus.

Verpakking : 20 x 50 bekers per doos (minimale afname 1 doos, losse verkoop niet mogelijk)

 

Hoogte 92 mm
Boven diameter 70 mm
Onder diameter 45 mm
Inhoud 180 cc / 180 ml / 7.5 oz
Coating PE
Bedrukking Halo Recycle
Verpakking 20 x 50 per doos, inclusief inzamelraster in doos / 40 x 1.000 per pallet
Afmeting doos 355 x 375 x 300mm

 

 

Dealerlocator

Routebeschrijving