15x ontkalkingstabletten voor volautomatische koffiemachines

fiber_manual_record Op voorraad
Ontvang vrijblijvend advies

ontkalkingstabletten lossen op en verwijderen kalkaanslag van waterhoudende apparaten zoals koffiezetapparaten en ketels. Een tab heeft een gewicht van 16 gram en is voldoende voor één ontkalkingsproces. Kalkaanslag en watervlekken worden zorgvuldig verwijderd uit volautomatische koffiemachines. De tabletten kunnen op verschillende manieren in huis en keuken worden gebruikt. Deze verwijderen kalkaanslag en afzettingen in machines en volautomatische machines.

Onze ontkalkingstabletten lossen ook snel op in koud water. Dankzij eenvoudige toepassingen lossen de tabletten zeer snel en geurloos op in het water. De zichtbare deeltjes in het water worden gebruikt om de machine schoon te maken. Apparaten zoals thermosflessen, stoomovens en vaatwassers zijn geurloos, materiaalvriendelijk en voedselveilig. In tegenstelling tot reinigingstabletten verwijderen de lipjes kalkresten uit de heetwaterleidingen van de machine. Koffievet en koffieresten worden vrijgegeven met een reinigingstablet. Residuen worden vaak gevonden in de brouwgroep. Beide toepassingen zijn erg belangrijk om de smaak van de koffie niet te beïnvloeden. Als alternatief kan voor elke ontkalking een vloeibaar product worden gebruikt. Deze zijn vergelijkbaar in gebruik en ontkalken ook.

Gebruiksaanwijzing voor koffiemachines

 1. Vul het waterreservoir en los 1-2 tabletten per 500 ml water op.
 2. Schakel de koffiemachine in en laat de oplossing door de machine stromen.
 3. Spoel het apparaat vervolgens meerdere keren met leidingwater.

Gebruiksaanwijzing voor ketels

 1. Vul de ketel met water en los 1-2 tabletten per 500 ml water op.
 2. Verwarm de vloeistof tot ca. 50 ° C en laat het ca. 30 minuten werken.
 3. Spoel het apparaat vervolgens meerdere keren met leidingwater.

Belangrijk: volg altijd de instructies van de fabrikant voor het ontkalken van de machine. De informatie van deze fabrikant heeft altijd voorrang op onze aanbevelingen of adviezen.

 • 16 gram per tablet
 • Gemakkelijk oplosbaar in water
 • Voor handmatige en automatische ontkalkingsprocessen
 • Geschikt voor ketels, koffiemachines en nog veel meer.
 • Onder andere compatibel met Jura en Tassimo

Dealerlocator

Routebeschrijving