2-fasen reinigingstabletten voor koffiemachines - 25 stuks

fiber_manual_record Op voorraad
Ontvang vrijblijvend advies

Tweefase reinigingstabletten voor koffiemachines en volautomatische koffiemachines

De reinigingstabs verwijderen koffievet, koffieolie en vuil van volautomatische koffiemachines en koffiemachines. Het goedkope alternatief voor het reinigen van alle volautomatische machines. De zeteenheid en de lijnen van de koffiemachines worden schoongemaakt en vuil wordt verwijderd. verenigbaar met koffiemachines van Jura, Bosch, Krups, Siemens, Delonghi, WMF, Nivona, Miele, Melitta, Nespresso, Tassimo, Saeco *. De reinigingstabs kunnen worden gebruikt met alle volautomatische koffiemachines. Verschillende tests hebben aangetoond dat bacteriën en bacteriën zich zeer snel ontwikkelen in het interieur van een onverzorgde volledig automatische koffiemachine. Het is daarom erg belangrijk dat u uw koffiezetapparaat regelmatig schoonmaakt. Het waterreservoir, de lekbak en de binnenkant van de machine moeten ook regelmatig worden uitgespoeld en met een vochtige doek worden afgeveegd.

Vooral koffiebonen bevatten koffiewas en oliën die pijpen kunnen verstoppen. Regelmatig onderhoud van de machines is erg belangrijk om te voorkomen dat afzettingen blijven kleven. De reinigingstablet kan in de daarvoor bestemde gleuf of in het poedercompartiment worden gegooid. De tablet van 3,5 gram verwijdert aanslag en beschermt machineonderdelen. Het waterreservoir maakt deel uit van de automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma's, maar we raden aan het waterreservoir met de hand te reinigen, afhankelijk van het gebruik van de machine, ongeveer 1-2 keer per week. Het is gewoon schoner en hygiënischer. Wat zijn de functies van de tabletten tijdens het reinigen? Veel fabrikanten van koffiemachines, bijvoorbeeld Saeco of de Zwitserse producent Jura, produceren speciale reinigingstabletten voor hun koffiemachines die zijn afgestemd op de volautomatische koffiemachines Jura of Saeco *. De Jura 2-fase reinigingstabletten bevatten bijvoorbeeld speciale actieve ingrediënten die componentoppervlakken afdichten en duurzaam beschermen tegen de opbouw van koffieresten en vetten. Alle andere grote fabrikanten van volautomatische koffiemachines zoals Melitta, Krups, Philips, Bosch of DeLonghi * hebben ook hun eigen reinigingstabletten in de aanbieding. De reinigingstabletten en andere items zoals ontkalkers kunnen worden gekocht via de zoekopdracht van het koffiezetapparaat. Zoals reeds vermeld, zijn de tabletten echter compatibel met alle koffiemachines.

Een schone zetgroep en zeteenheid voor koffie van hoge kwaliteit

Veel volautomatische koffiemachines tonen op het display wanneer de machine moet worden ontkalkt of gereinigd. Het koffiezetapparaat is eenvoudig en zelfreinigend met een druk op de knop. De gecoördineerde 2-fasen reinigingstabletten helpen koffieresten uit de zeteenheid te verwijderen. Reinigingsprogramma's voor melksystemen, reinigingsprogramma's en ontkalkingsprogramma's kunnen ook eenvoudig worden uitgevoerd met nieuwe, volautomatische koffiemachines van hoge kwaliteit. De automatische reinigingsprogramma's moeten altijd worden uitgevoerd wanneer dit door de machine wordt aangegeven. Dankzij het gebruik van moderne technologieën is het reinigingsproces perfect getimed en worden de resterende koffieresten, oliën en vetten zonder residu bij ca. 80-85 ° C verwijderd.

  • 2-fasen reinigingstabletten voor alle volautomatische koffiemachines
  • 3,5 gram gewicht per reinigingstablet voor het reinigen van de zetgroep
  • Verwijdert koffieresten, koffieoliën en koffievetten in de zeteenheid
  • Compatibel met Jura, Melitta, Siemens, Saeco-koffiemachines
  • Ook geschikt voor espressomachines en portafiltermachines

Dealerlocator

Routebeschrijving