JURA assortiment

Geniet ook thuis van de beste koffiekwaliteit zoals u die tot nu toe alleen uit Italiaanse koffiebars kende.

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn.

Meer over JURA

Koffiemachines

Professionele koffiemachines

Accessoires

Onderhoud

Eenvoudige bediening

De koffiemachines van JURA zijn eenvoudig en intuïtief te bedienen. Dankzij RFID-technologie zijn filterpatroon en volautomaat draadloos met elkaar verbonden.

Subliem design

JURA creëert echt Zwitsers design met zuivere en expressieve vormen uit edele materialen. Het resultaat mag er zijn: koffiemachines met een krachtige en authentieke uitstraling.

Duurzaamheid en eco-intelligentie

JURA heeft zich volledig toegelegd op volautomaten, werkt zo energie-efficiënt mogelijk en voorkomt onnodig verpakkingsafval.

De AromaG3-molen

Koffiebonen in uw JURA machine worden altijd vers gemalen waardoor u geniet van maximaal aroma. Via de maalgraad kan de gewenste fijnheid van de gemalen koffie worden ingesteld. Hierdoor wordt de doorlooptijd van het water (extractietijd) beïnvloed. Hoe fijner de koffie gemalen wordt, des te intenser de smaak.

Intelligent Water System (I.W.S.®) met CLARIS Smart

Koffie bestaat voor 98% uit water. Het beste koffieresultaat bereik je door vers en koud water te gebruiken. Door het verwarmen van het water ontstaat kalkaanslag. Om kalkaanslag in uw apparaat te voorkomen, kunt u gebruikmaken van het CLARIS filterpatroon van JURA.

Intelligent Pre-Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©) en Pulse Extraction Process (P.E.P.®)

I.P.B.A.S. is een voorwelsysteem waarmee koffie van iedere melange en branding maximaal aroma ontwikkelt. Het impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) zorgt ervoor dat het maximale aroma behouden blijft, zelfs bij zeer kleine koffiespecialiteiten zoals espresso of ristretto. Zo zet u de meest smaakvolle koffie.

Bereiding van melk en melkschuim, regeling van de temperatuur

Koffiespecialiteiten als cappuccino, latte macchiato en dergelijke worden bereid met melk of melkschuim. Met de cappuccinatori van JURA bereidt u deze koffiespecialiteiten eenvoudig en snel. De innovatieve opschuimpijpjes van JURA zorgen dankzij de revolutionaire technologie voor het beste melkschuim.